Stellar Systems

Mac Reparaties

Macbook (oa) moederbord reparatie

Per ongeluk je drinken in je Macbook gegooid?

Scheidt je Macbook er vroegtijdig mee uit?

Loop je tegen 1 van de veel voorkomende problemen aan?

Apple (ook je Apple Premium Reseller) zal meestal claimen dat je Mac niet meer repareerbaar is of dat de reparatiekosten hoger zijn dan dat de machine waard is…

Dit is slechts een strategie om u zo snel mogelijk weer een nieuw product te verkopen dat telkens nog gevoeliger is dan zijn voorganger.

In 95% van de gevallen repareren wij het defecte moederbord voor een vast bedrag, no cure no pay!  (lees hieronder verder…)

 

Analyse is kostenloos. Wij hebben de kennis en de tools aan boord om in de meest uiteenlopende situaties je mac weer tot leven te wekken.De vaste reparatiekosten van een moederbord betreffen €275,-

Mochten er andere onderdelen , zoals een scherm, touchpad/toetsenbord, batterij of opslagschijf vervangen moeten worden dan kunt u contact opnemen met ons voor een prijsindicatie.

Er zijn veel macbooks die over tijd defecten ontwikkelen in controller chips of andere moederbord componenten zoals o.a. de grafische videochip. Dit komt niet altijd door vochtschade, condens, overhitting of ander verkeerd gebruik, maar vaak ook door het soms wat ongelukkige ontwerp van de moederborden van Macbooks.

Het beste kunt u ons e-mailen op info@stellarsystems.nl

Onze overige contactgegevens vindt u onderaan deze webpagina.